Met Viktor op vakantie

Ben jij één van die geluksvogels die binnenkort vakantie heeft? Fladder dan een gat in de lucht, want je kan op boerderijkamp! Jiehaa!

Ons vrolijke varken Viktor heet jou, jou én jou welkom. Ben jij een biggetje uit de kleuterklas? Dan kan je elke dag een nieuw avontuur beleven op de boerderij. En dat een hele week lang. ’s Avonds kruip je lekker in je eigen stalletje. Of ben je een zwijn uit de lagere school? Dan kan je gaan voor een all-in en bij Viktor op stok. Maar je mag natuurlijk ook thuis onder moeders vleugels gaan slapen.

Op onze boerderij is Viktor een hele week lang jouw vriend. Hij schotelt je elke dag een beestig avontuur voor. Hij leert je alles over hoe je zout kan kleuren, kan weven, timmeren, vilten en zelfs kaarsen kan maken van bijenwas.
Viktor heeft niet alleen mensenvrienden, maar ook dierenvrienden. Zo wonen er geiten, kippen, hangbuikzwijnen, schapen, ezels, konijnen, cavia’s en ook pony’s op de boerderij. Hij geeft hen heel graag eten en zorgt ervoor dat hun nestjes kakelnet zijn. Maar soms komt hij wel eens een varkenspoot tekort. Tijdens het boerderijkamp kan jij hem helpen!

Tot slot heeft Viktor ook een supergrote moestuin. Hij heeft vele verse groenten die je kan proeven in de soep die hij maakt. Maar ook jij kan aan de slag in de moestuin én keuken. Samen met Viktor kan je broodjes of koekjes bakken en zelfs confituur maken. Laat die maagjes maar knorren!

Wat je ook kiest, elke dag opnieuw zorgt Viktor voor pret. Da’s vet! Je steekt je handen uit de mouwen, stampt met je voeten in het rond, danst je haren in de war, vult je buik met lekkers en je hartje met schoons. Een week lang de boer op met een bonte bende. Buiten. Zonder zorgen.

Klaar voor een beestige zomer? Schrijf je dan snel in! Boeken is echt een eitje en dat doe je hier.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op onze boerderij en abonneer je op onze nieuwsbrief

Scroll naar boven