Wie is Viktor?

Knorknor, ik ben Viktor. Ik ben een vrolijk varken. En bovendien bijzonder beestig. Ontdek jij alle dieren in mij?

Ik ben zo roze als… een flamingo. Dat is mijn lievelingskleur. Ja, ik hou ook van rood met witte stippen. Dat zijn de kleuren van mijn sjaaltje. Ik draag het elke dag. Het geeft me magische krachten. Zo kan ik net als jij eten met mes, vork én lepel. Ook al ben ik een varken! Ik slaap net als jij in een bed. Soms droom ik ook, net als jij. Meestal over mijn boerderij. En jij? Ah ja, ik kan ook op 1 been staan. Net zoals? Goed geraden! De flamingo.

Ik ben zo vrolijk als… een kwispelende hond. Mijn staartje wiebelt wanneer ik blij ben. Net zoals bij een hond! Dat gebeurt vooral als ik jou zie. Ik hou van iedereen. Of je nu 2, 4 of zelfs 8 voeten hebt. Soms krult m’n staartje ook. Zeker als ik met jou kan spelen, zingen en dansen.

Ik ben zo lief als… een lammetje. Zoals je weet heb ik vele vrienden. Mensenvrienden maar ook dierenvrienden. Zo wonen er geiten, kippen, hangbuikzwijnen, pony’s, ezels, konijnen, cavia’s, en ja: zelfs schaapjes op de boerderij. Ik geef hen heel graag eten en zorg ervoor dat hun nestjes kakelnet zijn. Soms kom ik wel eens een varkenspoot tekort. Heel welkom om me een keertje te helpen!

Ik ben zo dapper als… een muis. Zo heb ik op mijn boerderij een supergrote moestuin die ik zelf verzorg. Stoer hé! Ik heb worteltjes voor Karel het Konijn en ook vele verse groenten die je kan proeven in de soep die ik maak. Ben jij ook zo dapper om zelf te koken? Cool! Dan kunnen we samen broodjes of koekjes bakken en zelfs confituur maken. Beginnen jullie maagjes ook al te knorren?

Ik ben zo nieuwsgierig als… een koe. Ik leer heel graag bij. Jij ook? Zo weet ik alles over hoe je zout kan kleuren, kan weven, timmeren en zelfs kaarsen kan maken van bijenwas! Ik leg je graag uit hoekoekoe!

En tot slot: ik ben zo blij als… een echte speelvogel! Echt waar. Spelletjes spelen en knutselen doe ik het allerliefst. Jij ook? Leuk! Dat maakt me blijblijblij. Dus heel welkom op mijn boeboeboerderij!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op onze boerderij en abonneer je op onze nieuwsbrief

Scroll naar boven