Het prentenboek van Viktor

En toen kwam er een varken met een lange snuit en het verhaaltje was uit… Nee! Opnieuw. En toen kwam Viktor uit het beautysalon en het verhaaltje begon. Luister maar.

Er was eens… Viktor. Viktor is echte BV: een Bekend Varken. Zo bekend dat hij een eigen prentenboek heeft. Hij is zo fier als een kip met kop, op zijn eigen boek. Het heet “Viktor op de boerderij”. Je leest er alles over het vrolijke varken! Het is geschreven door Annelies. Zij is één van de vrijwilligers op de boerderij. Ze is de beste mensenvriendin van Viktor. Binnenkort leer je haar beter kennen in een volgende blog. Hoe fijn is dat?!

Dus, er was eens… Viktor. Lang geleden, toen de dieren nog spraken, was hij alleen op de boerderij. Hij reed alleen met zijn tractor rond. Hij ploeterde alleen met zijn vingers in de moestuin. Hij ging alleen naar bed. Dat maakte hem verdrietig. Dus besliste Viktor een bonte beestenboel te verzamelen. Wie? Je ontdekt ze allemaal in het boek! Viktor knort graag een tipje van de sluier: één van zijn beste vrienden is Karel het Konijn. Karel knabbelt graag op worteltjes van eigen kweek. En niet te vergeten de hangbuikzwijnen Zeno en Zita. Zij plonsen elke dag in Viktors modderpoel. Vettig én prettig!

Duik jij graag met jouw snuit in het prentenboek van Viktor? Snuif jij graag de sfeer op de boerderij op? Dan kan je “Viktor op de boerderij” hier bestellen. Het is de beste inleiding op jouw boerderijbezoek. Bovendien zamelen we zo centjes in voor een nieuwe stal voor Viktor zijn vrienden.

En toen kwam er een varken met een lange snuit en nu is het verhaaltje echt uit!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op onze boerderij en abonneer je op onze nieuwsbrief

Scroll naar boven