Schrijf je hier in voor kamp 12

U ontvangt de volgende werkdag een mail met bevestiging van deelname.
Controleer zeker ook je SPAM folder, sommige mails komen hier terecht.

Op ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.

Op doe-mee-boerderij ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.
Viktor heeft een kookboek vol heerlijke recepten. Samen met de kleuters gaat hij aan de slag en tovert hij ons oms tot echte chef-koks!

We knutselen een echte koksmuts en leren allerlei recepten van Viktor kennen. We maken lekkere dingen waar we zelf van kunnen smullen, maar uiteraard maken we ook allerlei lekkers voor de dieren op de boerderij!
Daarnaast staan er ook nog veel leuke boerderij-activiteiten op het programma zoals de dieren voederen en een ritje op een echte pony. Ook onze boerderij-workshops krijgen een leuke twist naar het kookboek van Viktor!

Al deze activiteiten worden afgewisseld met sport en spel, knutselen en nog veel meer!

Kamp 12

31 juli 2023 - 4 augustus 2023
4 - 6 jaar
Extern
€ 188

Activiteiten

ponyritjes, dieren knuffelen, dieren voederen, confituur maken, samen verse soep maken, sport & spel, een koksmuts knutselen, een zoektocht-spel naar de kookspullen van Viktor

Praktische info

Voor wie zijn onze kleuterkampen?
Onze kleuterkampen zijn geschikt voor kleuters van 4 tot 6 jaar. De kleuters zijn welkom in het jaar dat ze 4 worden. In 2023 zijn dit dus de geboortejaren: 2019-2018-2017
Hoe is de timing van een kamp?
Onze kampactiviteiten starten elke dag om 9u en duren tot 16u. Enkel op vrijdagnamiddag voorzien we voor de kleuters geen activiteiten en stopt de dag om 12u.
Voor onze boerderijkampen is er voor- en na-opvang vanaf 8u tot 17u. De laatste kampdag (vrijdag) is er geen na-opvang.
Wat breng je mee?
De kleuters brengen een rugzakje mee met een (gezond) 10-uurtje & drankje, een lunchpakket met drankje en eventuele reservekledij. Tijdens de middagpauze krijgen ze van ons verse soep voor bij hun boterhammetjes en in de namiddag krijgen ze van ons een 3-uurtje.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor een boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om de betaling in orde te brengen. Vanaf dat moment is de inschrijving definitief.

Gegevens van het deelnemende kind

Belangrijk! Via dit e-mail adres verloopt alle communicatie. Alle documenten en bevestigingen zullen hier naartoe verstuurd worden.