Schrijf je hier in voor kamp 10a

U ontvangt de volgende werkdag een mail met bevestiging van deelname.
Controleer zeker ook je SPAM folder, sommige mails komen hier terecht.

Op ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.

Op doe-mee-boerderij ’t Groenhof valt er heel veel te beleven. Maar toch vraagt Viktor zich op een ochtend iets af… Leggen Spaanse kippen even lekkere eitjes als de kippen van Viktor? Kunnen Afrikaanse geitjes even hard mekkeren? Of kunnen Amerikaanse paarden ook zo hoog springen als de paarden op de boerderij? Viktor wil het graag ontdekken en wil daarom samen met de kids op reis rond de wereld. We maken lekkere Amerikaanse koekjes, timmeren leuke vlag en nog veel meer!

Daarnaast staan er natuurlijk nog veel leuke boerderij-activiteiten op het programma, zoals de dieren voederen en een ritje op de pony. Maar onze boerderij-workshops krijgen een wereld-leuk tintje.

Al deze activiteiten worden afgewisseld met sport en spel, knutselen en nog veel meer!

Kamp 10a

29 juli 2024 - 2 augustus 2024
6 - 10 jaar
Extern
€ 188

Activiteiten

ponyritjes, dieren knuffelen, dieren voederen, sport & spel

Praktische info

Voor wie zijn deze kampen?
Onze kampen voor lagere school kinderen zijn geschikt voor iedereen van 6 tot 10 jaar. De kinderen zijn welkom in het jaar dat ze 7 worden. In 2024 zijn dit dus de geboortejaren: 2017-2016-2015-2014
Hoe is de timing van een kamp?
Onze kampactiviteiten starten elke dag om 9u en duren tot 16u.
Voor onze boerderijkampen is er voor- en na-opvang vanaf 8u tot 17u. De laatste kampdag (vrijdag) is er geen na-opvang.
Wat breng je mee?
De kinderen brengen een rugzakje mee met een (gezond) 10-uurtje & drankje, een lunchpakket met drankje en eventuele reservekledij. In de namiddag krijgen ze van ons een 3-uurtje.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor een boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om de betaling in orde te brengen. Vanaf dat moment is de inschrijving definitief.

Gegevens van het deelnemende kind

Belangrijk! Via dit e-mail adres verloopt alle communicatie. Alle documenten en bevestigingen zullen hier naartoe verstuurd worden.
 
Scroll naar boven