Schrijf je hier in voor kamp 25

U ontvangt de volgende werkdag een mail met bevestiging van deelname.
Controleer zeker ook je SPAM folder, sommige mails komen hier terecht.

Op ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.

Viktor dompelt je een week onder in de échte boerderijsfeer. Elke dag wordt je door hem en zijn beestige bende met open armen ontvangen. In ruil voor de sleutels van de go-carts en een ritje op de pony, geven we de dieren wat lekkers te eten en maken we een wandeling met onze ezels.

Daarnaast heeft Viktor nog een hele hoop workshops in petto. Met enkele basisproducten gaan we aan de slag. Zo kan je ’s avonds bij thuiskomst proeven van ovenverse koekjes en was je de modder van je knieën met zelfgemaakte zeep.

Het beestige boerderijleven wordt afgewisseld met een portie leuke
spelletjes. Niets fijner dan elke uitdaging aan te gaan samen met je (nieuwe) vrienden!

Kamp 25

2 november 2022 - 4 november 2022
6 - 10 jaar
Extern
€ 107

Activiteiten

ponyritjes, dieren knuffelen, sport & spel, tractorparcours

Praktische info

 • Voor wie zijn onze kampen?
  Onze kampen zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De kinderen zijn welkom in het jaar dat ze 6 worden. In 2022 zijn dit dus de geboortejaren: 2012-2013-2014-2015-2016
 • Hoe is de timing van een kamp?
  Onze kampactiviteiten starten elke dag om 9u en duren tot 16u.
  Voor onze boerderijkampen is er voor- en na-opvang vanaf 8u tot 17u.
 • Wat breng je mee?
  De kinderen brengen in hun rugzak een (gezond) 10-uurtje met drankje en een lunchpakket met drankje mee. Tijdens de middagpauze krijgen ze van ons verse soep voor bij hun boterham en in de namiddag krijgen ze een 3-uurtje.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor een boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om de betaling in orde te brengen. Vanaf dat moment is de inschrijving definitief.

Gegevens van het deelnemende kind

Belangrijk! Via dit e-mail adres verloopt alle communicatie. Alle documenten en bevestigingen zullen hier naartoe verstuurd worden.
 
Scroll to Top