Schrijf je hier in voor kamp 24

U ontvangt de volgende werkdag een mail met bevestiging van deelname.
Controleer zeker ook je SPAM folder, sommige mails komen hier terecht.

Op ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.

Viktor staat al te trappelen om samen met de kleuters op sportkamp te gaan. Als een echte amazone maken we een ritje op een van onze pony’s, we spelen boerenestafette en gaan fietsen als een echte wielrenner op ons tractorparcours.

Als we al deze sporten goed volbrengen verdienen we een sport-diploma en gaan we naar huis met onze prachtige, zelfgeknutselde medaille!
Daarnaast staan er uiteraard ook nog veel leuke boerderij-activiteiten op het programma zoals de dieren voederen en een ritje op een echte pony. Ook onze boerderij-workshops krijgen een sportieve draai…

Al deze activiteiten worden afgewisseld met sport en spel, knutselen en nog veel meer!

Kamp 24

2 november 2022 - 4 november 2022
4 - 6 jaar
Extern
€ 112

Activiteiten

ponyritjes, zeepjes maken, timmer-werkje versieren, fietsen op ons tractorparcours, allerlei sporten met een boerderij-twist uitvoeren, medaille knutselen

Praktische info

 • Voor wie zijn onze kleuterkampen?
  Onze kleuterkampen zijn geschikt voor kleuters van 4 tot 6 jaar. De kleuters zijn welkom in het jaar dat ze 4 worden. In 2022 zijn dit dus de geboortejaren: 2016-2017-2018
 • Hoe is de timing van een kamp?
  Onze kampactiviteiten starten elke dag om 9u en duren tot 16u. Enkel op vrijdagnamiddag voorzien we voor de kleuters geen activiteiten en stopt de dag om 12u.
  Voor onze boerderijkampen is er voor- en na-opvang vanaf 8u tot 17u. De laatste kampdag (vrijdag) is er geen na-opvang.
 • Wat breng je mee?
  De kleuters brengen een rugzakje mee met een (gezond) 10-uurtje & drankje, een lunchpakket met drankje en eventuele reservekledij. Tijdens de middagpauze krijgen ze van ons verse soep voor bij hun boterhammetjes en in de namiddag krijgen ze een 3-uurtje.
  Voorzie bij mooi weer ook zeker een zonnepet of -hoedje en zonnecrème of bij regenweer regenjas en -laarzen.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor een boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om de betaling in orde te brengen. Vanaf dat moment is de inschrijving definitief.

Gegevens van het deelnemende kind

Belangrijk! Via dit e-mail adres verloopt alle communicatie. Alle documenten en bevestigingen zullen hier naartoe verstuurd worden.
 
Scroll to Top