Schrijf je hier in voor kamp 09

U ontvangt de volgende werkdag een mail met bevestiging van deelname.
Controleer zeker ook je SPAM folder, sommige mails komen hier terecht.

Op ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.

Viktor is heel erg trots op zijn moestuin. Samen met de kleuters gaat hij er op ontdekkingstocht. De kleuters leren verschillende groenten en fruit kennen en gaan hier spelenderwijs mee aan de slag. Zo gaan we plantjes zaaien, maar maken we ook lekkere verse soep met zelfgeoogste groenten. Dat wordt smullen bij het lunchpakket!

Daarnaast staan er nog veel leuke boerderij-activiteiten op het programma, zoals de dieren voederen en een ritje op de pony. Ook onze verschillende boerderij-workshops krijgen een leuk moestuin-tintje.

Al deze activiteiten worden afgewisseld met sport en spel, knutselen en nog veel meer!

Kamp 09

11 juli 2022 - 15 juli 2022
4 - 6 jaar
Extern
€ 188

Activiteiten

dieren voederen, confituur maken, lekkere (wortel)koekjes bakken, samen verse soep maken, een heus groentenspel spelen

Praktische info

 • Voor wie zijn onze kleuterkampen?
  Onze kleuterkampen zijn geschikt voor kleuters van 4 tot 6 jaar. De kleuters zijn welkom in het jaar dat ze 4 worden. In 2022 zijn dit dus de geboortejaren: 2016-2017-2018
 • Hoe is de timing van een kamp?
  Onze kampactiviteiten starten elke dag om 9u en duren tot 16u. Enkel op vrijdagnamiddag voorzien we voor de kleuters geen activiteiten en stopt de dag om 12u.
  Voor onze boerderijkampen is er voor- en na-opvang vanaf 8u tot 17u. De laatste kampdag (vrijdag) is er geen na-opvang.
 • Wat breng je mee?
  De kleuters brengen een rugzakje mee met een (gezond) 10-uurtje & drankje, een lunchpakket met drankje en eventuele reservekledij. Tijdens de middagpauze krijgen ze van ons verse soep voor bij hun boterhammetjes en in de namiddag krijgen ze een 3-uurtje.
  Voorzie bij mooi weer ook zeker een zonnepet of -hoedje en zonnecrème of bij regenweer regenjas en -laarzen.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor een boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om de betaling in orde te brengen. Vanaf dat moment is de inschrijving definitief.

Gegevens van het deelnemende kind

Belangrijk! Via dit e-mail adres verloopt alle communicatie. Alle documenten en bevestigingen zullen hier naartoe verstuurd worden.
 
Scroll to Top