Schrijf je hier in voor kamp 02A

U ontvangt de volgende werkdag een mail met bevestiging van deelname.
Controleer zeker ook je SPAM folder, sommige mails komen hier terecht.

Op ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.

Op doe-mee-boerderij ’t Groenhof valt er heel veel te beleven.

Zo maakt Viktor tijdens ons kamp kennis met Bieke, de bij. Samen met de kleuters leert Viktor wat de bij allemaal doet, wat ze maakt en wie er in de bijenkast woont. We gaan ook spelenderwijs aan de slag met de producten die door de bij gemaakt zijn. Zo zullen we kaarsen rollen van echte bijenwas, bakken we lekkere honingkoekjes, doen we samen de bijendans en nog veel meer! Daarnaast staan er nog veel leuke boerderij-activiteiten op het programma, zoals de dieren voederen en een ritje op de pony. Ook onze boerderij-workshops krijgen een leuk bijen-tintje.

Al deze activiteiten worden afgewisseld met sport en spel, knutselen en nog veel meer!

Kamp 02A

3 april 2023 - 7 april 2023
4 - 6 jaar
Extern
€ 188

Activiteiten

dieren voederen, kaarsen maken, honingkoekjes maken

Praktische info

Voor wie zijn onze kleuterkampen?
Onze kleuterkampen zijn geschikt voor kleuters van 4 tot 6 jaar. De kleuters zijn welkom in het jaar dat ze 4 worden. In 2023 zijn dit dus de geboortejaren: 2019-2018-2017
Hoe is de timing van een kamp?
Onze kampactiviteiten starten elke dag om 9u en duren tot 16u. Enkel op vrijdagnamiddag voorzien we voor de kleuters geen activiteiten en stopt de dag om 12u.
Voor onze boerderijkampen is er voor- en na-opvang vanaf 8u tot 17u. De laatste kampdag (vrijdag) is er geen na-opvang.
Wat breng je mee?
De kleuters brengen een rugzakje mee met een (gezond) 10-uurtje & drankje, een lunchpakket met drankje en eventuele reservekledij. Tijdens de middagpauze krijgen ze van ons verse soep voor bij hun boterhammetjes en in de namiddag krijgen ze van ons een 3-uurtje.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor een boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om de betaling in orde te brengen. Vanaf dat moment is de inschrijving definitief.

Gegevens van het deelnemende kind

Belangrijk! Via dit e-mail adres verloopt alle communicatie. Alle documenten en bevestigingen zullen hier naartoe verstuurd worden.
 
Scroll to Top